"Sinä huolehdit hevosestasi - ja hevosesi pitää huolta sinusta." - Elton Gallegly

Lavion talli on virtuaalisessa Pellon kunnassa sijaitseva maalaistalli. Lavio muutti Karjalan tienoilta Lappiin vuoden 2013 talvella, kun omistajatar sai perinnökseen hevostallin Pellosta. Niimpä kimpsut ja kampsut kerättiin ja matka kohti kylmää Lappia saattoi alkaa! Samalla Lavion toiminta on laajentunut hevosista koiriin, ja tallipihalla majaileekin kahdeksan huskyä, joiden kanssa saa talvisin mennä kelkan kanssa.

 Tallin toiminta on pääasiassa tarinapainotteista ja täällä aktiivisuudesta ei oteta paineita. Rennolla fiiliksellä perustettu talli on majapaikkana tarinapainotteisille hevosille ja niiden hoitajille. Laajoissa metsissä voi laukata aivot narikassa, eikä hevosten kilpailukunnosta oteta sen suurempia paineita. Turvallisuus on kuitenkin kaiken A ja O, eikä tallihommia jätetä mistään hinnasta tekemättä. Perinteisen maalaistallin tyyliin tallilta ei löydy hienouksia taikka lämmintä maneesia, mutta hyvä fiilis ja iloiset naamat sen sijaan täyttävät Lavion pihan!

Talvisin terveisin,
| VRL-10443 | dior@haxaa.net

Viimeisin päivitys: 1.4.2014 - Hiukan keväisempi banneri tehty, en ole täysin tyytyväinen siihen, joten se menee kohta vaihtoon ;) Mutta päästiimpä siitä talvisesta eroon!

SIIRI & JERICHO! Laitattehan minulle sähköpostiin dior@haxaa.net viestiä seuraavan 2kk sisällä (eli viim. 31.3.2014)! Täten osoitatte aktiivisuutenne, enkä joudu etsimään hoitsuillenne uusia hoitajia. Ilmoitus jätetty 31.1.2014.


» Kirjoita vieraskirjaan! » Ystävyystalli Kuuramaan hevostalli » Vieraile Pietilän tilalla!
» Lue tallipäiväkirjaa! » Naapuritalli Pitkärannan tila » Vieraile Tuiskulan tallissa!
» Virtuaalinen ratsastajainliitto » Yhteistyössä Suvilaakso » Vieraile Talli
» Hevostalli.net » Yhteistyössä talli » Vieraile Talli

Infonurkka

Lavion talli on virtuaalitalli / a sim game stable. Tämä hevonen on virtuaalihevonen / a sim game horse. Kaikki tekstit ovat fiktiota, eivätkä liity sivuilla oleviin kuviin.

VIERAILE TALLIKAUPASSAMME EQUESTRIAN PRO:SSA JA MESTYN VARUSTEE:SSA

Ulkoasu © M Layouts | Kuvat © Dior, Lavion talli